ÄLSKAR ALLTING

Aaaaamen tjenare! Extas räcker inte till för att beskriva mig just nu. Idag har varit den bästa dagen i Utah så här långt. Okej det är sjukt svårt att säga men lätt topp 5 dagar. Jag är nästan lite för glad just nu. Vet inte om det är hälsosamt att vara så här glad. Men vem fan bryr sig om det nu tänkte jag berätta om min dag!
 
I lördags var jag inne i SLC med Erik, Katerina och Veronica. Tjeckien, Tjeckien och Italien. Vi bestämde oss för att dra och åka skidor idag. Vilket vi även gjorde även om vi förlorade ena halvan av Tjeckien. Det var typ 0-5 grader idag och solen stekte som aldrig förr. Såg kanske 3,5 moln under hela dagen. Det var jag, Erik och Veronica. Så eftersom vi var tre styckna och de flesta liftarna är 4stolsliftar satt vi alltid med någon random. Alla vi tre har dialekter så så fort de utåtgående amerikanarna hörde att vi inte var lokalare blev det alltid en diskussion om vart vi va ifrån osv osv osv. Vilket är hur kul som helst. Nu är jag trött och ska kolla på världens bästa serie Suits så avslutar med ett bildsvep. Njut föffan.
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

"Where you guys from?" "What language are you speaking?" får man höra hela tiden ja. Älskare, så intresserade och nyfikna!!

2013-01-22 @ 09:37:09
Postat av: mami

underbara bilder du får nog ta oss dit när vi kommer och hälsar på!!!

2013-01-22 @ 18:36:56
Postat av: Josefin

men kan vi inte åka lite skidor när vi hälsar på? :)

2013-01-26 @ 18:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0