Ny termin

Så igår (tisdag) började den nya terminen. Vilket betyder att jag har nästan ett helt nytt schema, med helt nya klasser, med helt nya elever, med helt nya lärare. Jag har egentligen inte gjort nånting de senaste dagarna förutom att kollat på Suits så jag tänkte bara berätta om alla klasser jag har nu. Häng på vettja.
 
A days
Business Management: Läraren är hur skön som helst och jag känner några i klassen så det känns rätt ok. Vet inte så mycket än vad vi ska göra men det kommer nog bli bra. Klassen verkar intressant och inte för svår. Det är rätt basic typ. 
Sport Skills: Samma lektion som förra terminen, även samma lärare. Hon är rätt okej men kan vara en riktigt jävel ibland. Jag har klassen med Damir och Erik så det kommer bli bra det där! Bowlar ju även 6 gånger i klassen så vad kan gå fel?
Foods 2 Foreign Foods: Typ som foods 1 bara att det är svårare + att vi bara lagar mat från alla olika delar av världen. Hon la även in en skandinavisk del för min skull så kommer laga lite svensk mat. Läraren gillar mig och jag har lektionen med Damir och några andra jag känner. 
Travel And Tourism: Samma lärare som i Business Management. Han är verkligen riktigt brush. Klassen verkar rätt enkel och kommer jobba mycket med powerpoint. Dock är eleverna i klassen riktigt, riktigt konstiga och vi kommer jobba mycket i grupparbeten vilket suger. Aja det blir nog helt okej. 
 
B days
Computer Tech: Hade ingen aning vad jag skulle förvänta mig med den här klassen men det verkar vara exakt samma som datorkunskap som jag hade i 1an. Läraren är väl ok och klassen funkar väl. Inga läxor så det ska nog bli bra ska du se.
Psychology 1: Kommer förmodligen bli min svåraste klass. Läraren är hur rolig som helst och riktigt skön. Personerna i klassen är väl sådär dock. Känner en kille lite halvdant så vi hoppas på det bästa. 
Advanced Weightlifting: Har en otroligt stikt lärare i denna klass. Dock så är klassen sjukt stor så  hur ska han hålla koll på mig va? Hehe. Jag har klassen med Erik. I Weightlifting 1 som jag hade förra terminen var det typ bara vanligt gym. Mycket maskin och hantlar. Här kommer allt bli tyngre lyft. Ni vet sånna man ser dom göra på OS osv. Vet ej vad de heter men aja, ni fattar!
Us History: Ny lärare, nya elever, samma klass. Läraren ska tydligen vara sämst, jag har bara haft han en gång men då verkade han inte alltför dålig så det ska nog gå bra. Personerna i klassen är hundra gånger skönare än de i den förra. Läraren är väldigt chill men man lär sig typ ingenting så det är många som hatar klassen på grund av att de är dumma amerikanare och kan inte lära sig nånting på egenhand. Det är typ 15 pers i alla hans klasser för alla byter bort han direkt när de får honom. Riktigt snyggt men jag ska nog klara av grabben. Han är 30 typ med långt grisigt skägg ner till bröstet och hår i hästsvans ner till röven. Myspelle helt klart..
 
Så totalt sett är jag nöjd med mitt schema. Vi får se hur svårt det kommer bli. Jag har ingen direkt jobbig och enkel dag den här terminen. Det absolut bästa är att jag inte har någon matte! Hatar verkligen matematik av hela mitt hjärta. Dock vet jag inte hur jag ska överleva Matte C nästa år men yolo. Tänkte nog slagga nu för jag är svintrött av någon konstig anledning. Har även klippt frippan idag!
 
Säger godnatt med den här bilden från 2009 för att jag saknar er sjukt mycket mina fina systrar! Snart ses vi igen, bara 2 månader kvar nu. Bilden är även tagen i moderlandet Suomi.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Saknar dig med fina bror! Bara 2 månader kvar tills vi får kramas. Längtar ihjäl mig! <3

2013-01-26 @ 18:09:07
Postat av: Farmor

Tiden går fort ja, i går var du 8 och imorgon är du 18,saknar dig. Varma kramar.Mailar till dig.

2013-01-27 @ 12:08:24
Postat av: Thomas & Jeanette

Stort Grattis Jesper, hoppas din dag blir underbar! Kram

2013-01-28 @ 22:35:19
Postat av: Johanna

Saknar dig sparven <3 ska bli kul att se ditt USA!
Pussss och kram!

2013-02-01 @ 00:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0