Nytt försök

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga igår (tisdag) och det var även tanken hela dagen och även hela kvällen men sen helt tvärt bestämde sig min hjärna och min kropp sig för något helt annat. Jag lyssnade på musik och pluggade igår kväll vid sisådär klockan 7. Sen blir jag plötsligt svintrött och bestämmer mig för vila ögonen lite. Jag vaknar upp 2,5 timme senare av att min telefon ringer och under denna "ögon vilning" har jag drömt att jag är i Sverige så jag tror på fullaste allvar att jag är i Svea rike. Så jag plockar upp telefonen och börjar prata svenska. Vet inte vem som var mest förvirrad, jag eller min vbrorsa som försöker få med mig att spela fotboll. Iallafall nån minut senare fattade jag vad som skedde och jag förklarade situationen han skrattade, vi la på och jag somnade om. Vaknade sedan upp vid 7 och då hade jag alltså kört en Hannah Backman och slaggat i hela 12 timmar på en vardag. 
 
Förra veckan var som pest och kolera tillsammans. Skolan började på onsdagen och jag hade vänt på dygnet helt så sömn var helt uteslutet. Gick runt som en levande zombie men det var en kort skolvecka dock. Tänkte sammanfatta helgen lite snabbt så här komer det, sömn, vänner (serien), Vänner (mänskliga väner), grillade marshmallows, How I Met Your Mother, basketmatch, skratt, monopol (vinst), Airborne Trampoline Arena (studsmattor av alla olika slag och storlekar överallt, sjukt kul och coolt), pissöndag, plugg, donken, last, mm, etc, osv.
I måndags var det återigen skola och på kvällen kollade jag på bio med min vfamilj. Det blev Jack Reacher. Jag är ruggigt överraskad över hur bra den var. Trailern imponerade mig inte någonstans men filmen hade ett helt annat djup än förväntat. Riktigt, riktigt bra rulle. Sen drog vi hem och kollade The Bachelor. Vilket även det funkar som kvällsunderhålning och en ursäkt för att inte plugga. Igår hade jag fotbollsmatch direkt efter skolan som vi vann. Sen blev det hem, dush, middag, plugg och världens bästa natt någonsin. 
 
Förövrigt är det den 9 Januari idag och vad betyder det tänker ni då. Joo att jag lämnade Sverige för exakt 5 sen månader idag. Vilket betyder att jag har varit här halva min tid. Det är ju fan helt sjukt. Tiden går så sjukt fort att det finns inte. Det känns som att det var igår jag fixade med alla papper inför ansökan till STS vilket var för ett år sen. Och det känns som att jag stod på Arlanda för ca 5 minuter sedan. Aja att tiden går fort betyder att jag kommer få träffa alla underbara människor jag saknar så sjukt mycket väldigt snart och att jag även måste ta vara på varje minut som är kvar av mitt år. Carpe, carpe, carpe diem!

Kommentarer
Postat av: Moster

Kul att höra ifrån dig igen och skönt att höra att du verkar ha det bra! Kram!!

2013-01-10 @ 08:44:40
Postat av: Gustav

Snälla ryck upp ditt bloggande!:) skit kul att läsa!:) Ska själv åka i år!:)

2013-01-15 @ 21:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0