ALLT ÄR UNDERBART

Tjenafan! tänkte berätta lite vad jag har gjrt i helgen och de senaste dagarna. Imorn kommer även min familj hit, ord kan inte förklara hur taggad jag är. Det är verkligen helt sjukt! en jävla skoldag kvar.. 
 
Så i fredags var det Drill - Last Performance. Drill är en typ av dansgrupp på skolan och dom hade deras sista uppvisning. Typ hela skolan var där och även jag. Det var rätt långtråkigt men en ok fredagskväll. I lördags var det MAG, en skoldans. Vi bowlade på dagen och jag lastade 170 poäng. Akta dig morfar för här kommer jag! Sen var det foton, middag, dans och mys vid en bonfire. Riktigt bra dag faktiskt! Söndags kommer jag inte ens ihåg så antar att jag inte gjorde någonting överhuvudtaget. I måndags var det skola och på kvällen åkte hela min vfamilj och körde innomhus surfing. Det var faktiskt helt sjukt roligt! Otroligt svårt men fan så kul det var! Och idag tisdag så var det skola igen och sen åkte vi iväg och kollade fotbollsmatch. Det har vart några riktigt bra dagar nu på slutet och jag älskar tamefan allting just nu. Imorn blir det förhoppningsvis bättre då la familia kommer hit! KAN INTE VÄNTA!
 

SJUKASTE SOM HAR HÄNT MIG I HELA MITT LIV, INGEN ÖVERDRIFT!!!!!

Idag var det en skoldans MAG. Det var girls choice så en tjej frågade mig för några veckor sen. Jag ska berätta mer om dansen och allt imorn när jag får bilder osv. Nu ska jag bara kort berätta om det sjukaste någonsin och menar jag verkligen sjukaste.

För er som inte vet har jag vart i Utah för typ 6 år sedan. Jag har "släktingar" i utah. Min farmors exsambos dotter, Malla heter hon. Iallafall, vi sitter i bilen på väg för att käka middag innan dansen och då ringer Madisons (min date) pappa henne och säger att dom har en svensk kvinna hemma hos dom som vill prata med mig. Vi börjar snacka och efter cirka 5 minuter fattar jag att jag pratar med Malla. Hon sa att hennes namn var Marie-Ann så jag har ju ingen aning om att det är Malla jag pratar med för jag visste inte om att hon heter Marie-Ann. Det visar sig iallafall att Madisons pappa var Carls (Mallas son) hockey tränare förrut. MEN HUR SJUKT ÄR INTE DET!? HUR LITEN ÄR INTE VÄRLDEN? Så jag har inte träffat eller ens pratat med henne på 6 år och nu ska vi äta middag nån gång. Det är ju tamefan helt jävla sjukt! Grejen är att hon visste om att det var jag för dom sa mitt efternamn till henne men jag fattade ingenting för hon introducerade sig som Marie-Ann. När hon började prata om Raili (min farmor) då klickade det för mig! Det är nog helt klart det sjukaste jag någonsin har varit med om!

Texten kanske inte är förstårlig för jag är sjukt trött och vill bara sova. Men jag hoppas ni förstod det!


Vad händer la suecia?

Hej folket, jag är nypluggad och egentligen redo för slagg men så kom jag på att fan blogga måste man ju göra också! Så här sitter jag med fingrarna på skaft och Markoolios "Rocka på!" pumpar i öronen. Nu jävlar kör vi. 
 
De senaste dagarna har jag inte helt oväntat gått i skolan. I måndags gjorde jag inte mycket efter skolan, Det blev lite fm, mys med familjen och lite plugg. I tisdags efter skolan drog jag med Emily till skollagets fotbollsmatch och såg när det pinsamt förlorade med 3-0. Det hade behövt mig i försvaret, då jag som ni alla vet är en större klippa än Mellberg. I onsdags drog jag hem och pluggade direkt efter skolan och sedan på kvällen drog jag till ERik och kollade på Warrior. Det kan ju förövrigt vara en av världens bästa filmer. Idag åkte jag runt och letade outfit tills på torsdag då det är MAG. Skolldans och man måste gå som "Famous Couples". Som jag har sagt förrut om skoldanser så måste man göra en dagsaktivitet psv. Så i min grupp ska alla gå som superhjältar jag ska vara Spiderman pch min date ska vara Gwen Stacy. Men hittade ingenting i spidermanna väg så tar nya tag imorn. 
 
Det var väl det mina vänner. Förövrigt är 6 dagar tills mamma, Chrille och mina systrar kommer hit. Jag är ju inte lite tagad om man säger så. Aa juste för er är det väl till och med 5 dagar. SJUKT. Puss och godnatt hörrni! 

Jesper Airas eller Esko Airas? Sådan far sådan son.


Cred till Ida Sjögren

Hade det inte vart för Idas kommentar som jag precis såg skulle jag inte sitta här just nu. hon skrev "Åh jag vet att det är jobbigt att blogga men du kommer att ångra dig så himla mycket om du inte gör det så du kan se tillbaka på hur du hade det. Man glömmer ju så lätt dom vardagliga sakerna." Och det har jag ärligt inte tänkt på, att jag kommer vilja läsa den här bloggen när jag kommer hem. Så vill ni tacka någon för att ni får läsa om mitt liv så är det henne. Tack Ida!
 
Jag sitter alltså i min säng och lyssnar på musik. Livet härborta är grymt. Tänkte att jag skulle sammanfatta vad som har hänt lite snabbt. Jag kom inte med i fotbollslaget. Så det sög menmen det är som det är. Jag har gått och snösko vandrat, åkt skidor i pudersnö upp till knäna. Det är väl dom största sakerna som har hänt. Den här helgen gjorde jag Sushi i fredags med lite kompisar och igår drog jag och Erik in till Liberty Park vilket är en park i SLC där trffade vi Kate och Veronica. Vi gick runt i shorts och t shirt, köpte lunch och satte oss och njöt i den 20 gradiga solen. Godkänt varmt här faktiskt. Jag har även blivit bjuden till nästa skoldans vilken är nästa lördag.
 
Grejen är att ju längre i mellan jag bloggar ju svårare är det att komma ihåg vad jag har gjort, hehe. Men skolan rullar på bra och jag har mer läxor denna termin men roligare kurser så det jämnar ut sig va. Min favorit lektion har gått från psykologi till Travel & Tourism. Familjen här är riktigt bra och jag är bara allmänt nöjd med allting. Försöker njuta så mycket som möjligt nu eftersom att det börjar gå mot sitt slut, bara 3 månader kvar till jag kommer stå där på Arlanda och krama alla er. Anledningen till att jag inte har bloggat är väl att jag inte har ork och för att jag har gjort massa saker hela tiden. Men ska bli bättring på allting nu. 
Hejdå på er hare bäst! Tänkte avsluta med 2 frågor och 3 bilder.
 
 
Är det Jesper Airas på bilden eller Zac Efron? Jaa bilden är tagen där high school musical är inspelad.
 
 

RSS 2.0