Cred till Ida Sjögren

Hade det inte vart för Idas kommentar som jag precis såg skulle jag inte sitta här just nu. hon skrev "Åh jag vet att det är jobbigt att blogga men du kommer att ångra dig så himla mycket om du inte gör det så du kan se tillbaka på hur du hade det. Man glömmer ju så lätt dom vardagliga sakerna." Och det har jag ärligt inte tänkt på, att jag kommer vilja läsa den här bloggen när jag kommer hem. Så vill ni tacka någon för att ni får läsa om mitt liv så är det henne. Tack Ida!
 
Jag sitter alltså i min säng och lyssnar på musik. Livet härborta är grymt. Tänkte att jag skulle sammanfatta vad som har hänt lite snabbt. Jag kom inte med i fotbollslaget. Så det sög menmen det är som det är. Jag har gått och snösko vandrat, åkt skidor i pudersnö upp till knäna. Det är väl dom största sakerna som har hänt. Den här helgen gjorde jag Sushi i fredags med lite kompisar och igår drog jag och Erik in till Liberty Park vilket är en park i SLC där trffade vi Kate och Veronica. Vi gick runt i shorts och t shirt, köpte lunch och satte oss och njöt i den 20 gradiga solen. Godkänt varmt här faktiskt. Jag har även blivit bjuden till nästa skoldans vilken är nästa lördag.
 
Grejen är att ju längre i mellan jag bloggar ju svårare är det att komma ihåg vad jag har gjort, hehe. Men skolan rullar på bra och jag har mer läxor denna termin men roligare kurser så det jämnar ut sig va. Min favorit lektion har gått från psykologi till Travel & Tourism. Familjen här är riktigt bra och jag är bara allmänt nöjd med allting. Försöker njuta så mycket som möjligt nu eftersom att det börjar gå mot sitt slut, bara 3 månader kvar till jag kommer stå där på Arlanda och krama alla er. Anledningen till att jag inte har bloggat är väl att jag inte har ork och för att jag har gjort massa saker hela tiden. Men ska bli bättring på allting nu. 
Hejdå på er hare bäst! Tänkte avsluta med 2 frågor och 3 bilder.
 
 
Är det Jesper Airas på bilden eller Zac Efron? Jaa bilden är tagen där high school musical är inspelad.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mami

Lycka!! Han bloggar igen, tack bästa Ida. Kram till er båda

2013-03-18 @ 08:44:57
Postat av: Mona och BG

Härligt att höra att du fortfarande har det bra.
Kramar

2013-03-18 @ 09:55:01
Postat av: Moster

Äntligen! Som jag längtat efter lite nyheter ifrån dig! Kram från oss alla till dig!

2013-03-18 @ 20:36:43
Postat av: Ida

Va kul att jag kunde göra lite nytta ;) Heja dig. Snyggare än Zac, lätt.
Kraaaam till dig å Eva!

2013-03-19 @ 13:45:23
URL: http://noobeseplease.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0