Vad händer la suecia?

Hej folket, jag är nypluggad och egentligen redo för slagg men så kom jag på att fan blogga måste man ju göra också! Så här sitter jag med fingrarna på skaft och Markoolios "Rocka på!" pumpar i öronen. Nu jävlar kör vi. 
 
De senaste dagarna har jag inte helt oväntat gått i skolan. I måndags gjorde jag inte mycket efter skolan, Det blev lite fm, mys med familjen och lite plugg. I tisdags efter skolan drog jag med Emily till skollagets fotbollsmatch och såg när det pinsamt förlorade med 3-0. Det hade behövt mig i försvaret, då jag som ni alla vet är en större klippa än Mellberg. I onsdags drog jag hem och pluggade direkt efter skolan och sedan på kvällen drog jag till ERik och kollade på Warrior. Det kan ju förövrigt vara en av världens bästa filmer. Idag åkte jag runt och letade outfit tills på torsdag då det är MAG. Skolldans och man måste gå som "Famous Couples". Som jag har sagt förrut om skoldanser så måste man göra en dagsaktivitet psv. Så i min grupp ska alla gå som superhjältar jag ska vara Spiderman pch min date ska vara Gwen Stacy. Men hittade ingenting i spidermanna väg så tar nya tag imorn. 
 
Det var väl det mina vänner. Förövrigt är 6 dagar tills mamma, Chrille och mina systrar kommer hit. Jag är ju inte lite tagad om man säger så. Aa juste för er är det väl till och med 5 dagar. SJUKT. Puss och godnatt hörrni! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0