Älskar onsdagar

Med Imagine Dragon i mina öron och mormors pyjamas byxor på mig mår jag hur bra som helst. Dock så är jag lite trött vilket är förstårligt då klockan är 00.27. Är rätt taggad på en skön slagg. Jag älskar onsdagar av en anlednig. Det är short day vilket betyder att alla lektioner är 1 timma i stället för 1.5 timma. Helt otroligt underbart. 
 
Något som inte direkt gör det sämre är att det var A day. Så inte nog med att skoldagen är kort den är dessutom rolig också. På min seminary lektion snackade vi lite om vad som händer efter man dör. Den disksussion hade jag även förra veckan med min vfamilj och så fortsatte jag, Erik och Cami den diskussionen på väg hem. Om du är näst intill perfekt här nere på jorden så kan du bli en gud enligt den mormonska religionen. Vilket betyder att gud har varit en människa förr och hans gud var en människa, och hans gud var en männsika. Vilket för mig är för mycket att ta in. Tänk på det en stund. Min hjärna blir helt mindfucked som amerikanarna säger, inte mormonerna i för sig. Det är typ som att tänka på hur stort universum är. Det funkar liksom inte. 
När jag kom hem blev det en snabb powernap innan Ikea väntade. Åkte dit med Emily och Kassey. Dom är inte mormoner så det var en stor kontrast i samtalsämnen. Jag älskar dock båda sidor. Ikea var som alltid helt otroligt underbart, Vem älskar inte lite köttbullar liksom? 
När jag kom hem har jag pluggat och kollat The Walking Dead. Avslutar med en bild på världens godaste maträtt och nu är det bara 2 korta dagar fram till helg. Älskaaaaaaar att dagarna här går i 9274748930 km/h. Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har börjat lyssna på ID nu och dom är awesome, deras låt is it time spelas hela tiden på radio :) kram sparven!

2012-12-13 @ 09:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0