Noll bloggork

Som ni ser i rubriken är jag ej taggad på att blogga. Men vad gör jag inte för er? Notera även att alla vokaler i rubriken är o. Lite coolt va?

Idag var det B day vilket betyder piss och pannkaka. Som tur är så är så är jag brush så jag lyckades ändå fixa till en bra dag. Skolan gick snabbt utan några direkta ups or downs. Efter skolan blev det plugg innan jag åkte för att kolla när skollaget krossade nån randomskola i hockey med 9-1. Inga problem va. När jag kom hem läste jag min underbara bok.

Oj vilket roligt inlägg va? Förhoppningsvis var det bättre än ingenting. Godnatt och puss på er.
P.S Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray är fortfarande lika bra.


Kommentarer
Postat av: Lisa ÖÖÖÖ

Jeppe! Jag och en rummis sitter också och lyssnar på dom nu! Ursäkta sent svar, det är så himla mycket i skolan just nu! Lisa Ö haha jaa, jag skriver mest så för att visa vilken Lisa det är som skriver... Yes, jag bor i Santa Barbara, CA och det är SÅ värt det! Nu upplever ju du amerika som utbytesstudent så det blir väl inte lika mycket ”wow” för dig att göra detta. Men att leva självständigt i en collegemiljö, utan värdfamilj. Bland vita hus, glansiga bilar, blå himmel och palmer i Kalifornien, dela rum med roommates, red cups, åka på road trips med vänner till alla ställen som ligger bara några timmar bort: Vegas, LA, San Diego, Six Flags, San Francisco... - Samtidigt som man får lära sig SÅ mycket i alla ämnen.
Mitt 1,5 här har gett mig så många upplevelser och vänner att dela alla minnen med. Jag skulle kunna skriva en uppsats om varför du ska gå ett år på college. Hör av dig om du är intresserad av det, jag berättar gärna mer haha! Kalifornien har en unik kultur: glida runt, hänga runt, njuta och må bra. Alla är så himla trevliga. Om det är dyrt? Njä. Fullt lån är ju 90,000 kr, men bara 25,000 kr går till studier, hälsoförsäkring från skolan och busskort. Några av pengarna hushåller du själv till flygbiljett, hyra (ca 4000 kr/mån) och mat. Resten spenderar du som du vill.... (Kan man skriva en sån här lång kommentar?). Till sist: College i LA passar den som gillar storstadsmiljö, Santa Barbara för den som gillar nåt mindre, fräschare lugnare som har nära till alla städer i CA.
Hör av dig om du har fler frågor!

2012-12-06 @ 09:50:50
URL: http://lisausa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0