SJUKT ÄCKLIG JÄVLA GLAD

Uppdateringen blir ju sämre och sämre och jag är ledsen för det. Ska försöka bättra mig men om jag inte känner för att blogga kommer jag inte göra det. Jag hoppas ni nöjer er med att höra från mig med några dagars mellanrum. Om ni inte gör det så får ni helt enkelt bita i det sura äpplet och anpassa er. Livet är inte alltid enkelt. Hoppas ni förstår ironin i denna inledning.
 
Så tänkte skippa de föregående dagarna då inget speciellt har hänt. Jag har kollat på skolans kör när dom hade julkonsert, jag har pluggat väldigt mycket, jag har sovit väldigt mycket, det är väl typ det.
Idag var det sista dagen i skolan innan jullovet. Helt underbart är det att ha lov. Imorse var det en assembly vilket betyder att alla samlas i aulan så är det framträdanden av olika slag. Kan liknas med en jul/skolavslutning hemma i Sverige. Höjdpunkten var när 4 av de skönaste killarna på skolan dansar till Jingle Bells a la filmen Mean Girls. För er som inte har sett det så är det 4 lättklädda tjejer som dansar rätt sexigt till Jingle Bells. Dessa killar gjorde samma sak i samma kläder. Helt otroligt roligt var det. Skoldagen efter det rullade på i en jävla fart och det var även A day. 
Efter skolan drog jag hem chillade med min vsyrra och vmamma vi kollade vänner och skrattade i kör. Känns otroligt bra i denna familj. Helt underbart! Är helt extas över allting just nu. När min vpadre kom hem frågade jag honom om han har skidgrejer som jag kanske kan få låna (vi har snackat om det förrut). Men grejen är att man kan inte bara fråga honom nånting. Direkt går han igång på det och släpar ut mig i garaget med ett par ordentliga skidsockor i högsta hugg. Han radar upp 3 par pjäxor och låter mig testa de. Efter att vi (mest han) har kommit fram till vilka som är bäst tar han fram skidorna. Jag hade förväntat mig rätt gamla, långa, raka skidor men icke, max fem år gamla twintips är det. Dock var bindningen inte i rätt storlek till min skidor med det fixade han snabbt med skruvmejsel och annat spektakel. Så nu behöver jag inte hyra saker när jag ska åka skidor nästa vecka! 
Efter detta drog jag och julshoppade åt Erik med Cami. Men vi hittade inget vilket betyder att ännu en dag har gått och jag behöver 4 paket på 4 dagar. Aja det löser vi imorgon förhoppningsvis. Cami släppte av mig hos min vmoster. Där kollade jag BYU - San Diego State University. Amerikansk fotboll alltså. Grym match och sporten blir roligare varje gång jag kollar på den. 
 
Imorn har jag ett fullspäckat schema så ska nu slagga vid 23.00 på min första kväll av lov. Inte det bästa beslutet jag gjort kanske men nu får det bli så. Goooooodnaaaaatt!
 
Representing Murray Spartans Basketball. Whaaaaaaaat up?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0