Bra darre

Legat i sängen de senaste två timmarna och kollat på diverse youtube klipp. Vet inte riktigt hur tiden kan gå så snabbt men fastnade för Ellen idag och då kan man ju inte sluta. Var hur nära som helst att inte blogga idag då jag inte hade en tanke på det. Sen i sista sekund slog det mig. Tur att jag har en Iphone så det går snabbt och smidigt.

Idag var det a day. Riktigt snyggt faktiskt. Hade prov i matte och vet inte hur det gick. Så vi får se helt enkelt. Efter det flöt dagen på och mina basketkunskaper utvecklas dag för dag. Nästa vecka är det turnering kan ju bara säga att mitt lag definitivt kommer att vinna.

Efter skolan drog jag, Erik och Cami hem till Erik. Vi åt och fixade namn, nummer och lagnamn på en vit t-shirt till vårt fotbollslag. Vi fixade det med ett strykjärn. Rätt sats ändå men jag är sjukt taggad på att spela lite fotboll. Erik är förmodligen den sjukaste människan jag har träffat här. Alla har ju grejer de saknar från deras hemland men den här grabben, han saknar en speciell tandborste. Så han beställde 5 tandborstar från amazon för 50 dollar. Haha han köpte alltså tandborstar för 350 kr. Det roliga är att de är helt vanliga, det är inte el eller något speciellt alls. Dog när han berättade det här för mig.
På kvällen drog hela familjen iväg och kollade på nya twillight filmen. Vi hade fått gratis biljetter på något vis. Filmen var rätt bra och nu har jag sett alla dom dock är det en sjuk twist i filmen som jag inte gillade direkt. Menmen rätt bra ändå.

Är trött som en panda just nu. Förövrigt om reinkarnation är sant så vill jag bli en panda i mitt nästa liv. Allt dom gör är äter, bajsar och sover. Hur skönt skulle det vara att va en bebis utan bekymmer resten av livet? Ni får bilder på lagtröjan, jag bestämde inte lagnamnet! Godnatt på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0