Chillllllll dag

Hola la gente! Ligger i min säng och är hur trött som helst. Så allt är som det alltid är. Är tamefan alltid trött här. Aja nu till min dag.

Idag var det halvdag i skolan. Alla lektioner var 45 min långa. Det var riktigt snyggt. Så om vanliga skoldagar går snabbt kan ni tänka er hur snabbt denna skoldag gick. Hade prov i us government och det gick bra tror jag.
Efter skolan tänkte jag lägga mig och vila ögonen i sisådär 5 min. 3 timmar senare svettig som aldrig förr vaknar jag upp och har ingen aning vart jag är. Trots denna långa powernap är jag svintrött även nu. Fiffleri.

Jag drog till Tianas hus och kollade paranormal activity 2 med Erik och annat folk på kvällen. Efter det drog vi till en halloween fest vi hade blivit bjudna till. Ni kan vara lugna det var ingen alkohol eller sånt där. Folk dricker typ inte här. Fiffleri igen. Kul var det dock och jag träffade mycket nytt folk. Lägger upp en bild på mig och Erik från igår innan slagg väntar. Om ni inte visste det så är jag ledig imorn. LYCKA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0