Fall ball

Jag har precis kommit hem så därför blir det en sen bloggning. Det får ni helt enkelt leva med. Jag är förvånasnsvärt inte så trött så förhoppningsvis har jag energin för att skriva något läsvärt.

Vaknade imorse för att sedan somna om och sova en halvtimme till. Under denna halvtimme drömde jag att jag hade sovit bort hela dagen och missat hela fall ball. Så när jag väl vaknade upp på riktigt fick jag panik och började tänka på bra bortförklaringar till min date om varför jag inte hade kommit. Sen kom jag på att det hela var en dröm och fick ännu mer panik då jag hade 10 minuter på mig att fixa mig. Skön som jag är hann jag. Lauren min date hämtade upp mig runt 10 snåret.

På min skola är inte en skoldans bara en dans. Det är en dagsaktivitet, middag, själva dansen och sen en kvällsktivitet. Så det blir en heldag. Allt det här görs i grupp. Den här dansen var en Girls Choice vilket betyder att tjejen frågar om du vill gå, planerar grupp aktivitet och middag. Dessutom betalar dom för allt. Homecoming som jag gick på för några månader sen var en Boys Choice så då bjöd jag, betalade osv.

Efter att hon hämtade upp mig begav vi oss mot Salt Lake City för att se Disney On Ice, vilket var vår dagsaktivitet. Det var helt okej med några höjdpunkter såsom Toy Story och Lejonkungen. Önskar dock att jag hade sett det när jag var mindre. Efter det åkte alla hem och fick fritid i typ 3 timmar då framförallt tjejerna får tid att fixa sig. Dom flesta går all in och fixar naglar och hår i skönhetssalonger (kan man ens säga skönhetssalonger?). Så dom har tid till det då. Jag använde min tid till att skypa med min mor, syster, mormor, morfar, moster, kusin och kusin. Nej jag ringde inte runt till alla enskilt, de var alla samlade hos min mor. Jag sov även I typ 2 timmar. Kan va därför jag är pigg nu.

Vi drog sedan för middag på Red Robin vilka är kända för deras burgare. Efter en god måltid och dålig service drog vi till dansen. Dom hade tjabblat bort vår reservation så vi fick vänta i 30 min på att ens få bord sen fick vi vänta ännu längre på maten då dom glömde bort vårt bord på 20 pers. Idioti. Väl framme vid dansen så blev det att ta bilder. Så fick stå i kö där i typ 30 min. Dansen varade mellan 7-10 men vi började dansa vid 9 på grund av allt fiffel. Jag hade inget problem med att dansen inte blev längre. Då musiken är ett levande skämt. Jag vet inte om ni är hiphopare men jag är det verkligen inte så jag har ingen aning hur man dansar till Eminem och andra rappare.. Om ni vet kan ni ju höra av er. När inte rap eller annan hiphop spelas så är det Taylor Swift som levererar. Vart är house när man behöver det som mest? Aja det var kul iallafall. Efter dansen drog vi hem till Lauren och kollade på paranormal activity 3 och skrek. Kulkul.

Jag har bara en bild just nu så den kommer upp. Imorn kommer mer bilder upp. Mamma jag vet att du har frågat hur stort huset jag bor i är och det är 575 kvadratmeter. Inte så litet alltså. Du som frågade var jag bor så bor jag i Murray, en förort till staden Salt Lake City i delstaten Utah. Bilden är på mig och Lauren. Goooodnatt!


Kommentarer
Postat av: Lisa Ö

När jag körde till Vegas i veckan så stod det Salt Lake City på skylten, lite under 400 miles bort. Då tänkte jag på dig! Följer din blogg och skrattar högt ofta.

2012-11-27 @ 02:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0