GOSSIPGOSSIP

Idag har det inte varit en vanlig dag på Murray High School. För idag hände en sjuk grej i gossip världen. Exakt vad det är får ni reda på i slutet av inlägget. Tänk på att det är sjukt i amerikanska mått mätt.

Vet inte vad det har varit med mig idag men jag har varit svinigt trött hela dagen. Somnade på alla mina lektioner förutom weightlifting idag. Vaknade aldrig riktigt till på hela dagen. Att det var en b day kan ha något att göra med det. Skolan gick iallafall rätt snabbt. Efter skolan drog jag hem, tog en dush och la mig i sängen och njöt framför Modern Family en stund. Cami ringde och störde precis innan jag skulle ha somnat. Hon lyckas slita med mig och Erik till en italiensk restaurang med en annan kompis också. Jag var då hur trött som helst. Efter en utsökt middag åkte vi till en parkeringsplats och gjorde inprincip ingenting. Vi lyssnade på musik och hade snöbollskrig. Cami var tvungen att dra och jag och Erik var för trötta för att göra nånting så vi drog hem till våra respektive hem.
Kvällen har spenderats med sömn, the help tittande och mer sömn. Lite glass fick jag in där också.

Nu till skvallret. Skolans absolut populäraste kille. Han är quarterback, kapten och point guard i basket laget och spelar även baseball. Förutom all sport är han sjukt trevlig och känner ALLA. Idag blev det officiellt att han dejtar en tjej som inte är så populär om man säger så. Dom kysstes i skolan runt lunch tid. Resten av dagen snackade ALLA om det. Sjuuuukt. Kan liknas med Nathan och Haley i One Tree Hill. Så nu har hundratals tjejers drömmar släckts. Det var faktiskt sjukt hur snabbt det spred sig. Vet inte om det var de finska röksignalerna som vi änvänder i urskogarna som hjälpte eller om det helt enkelt var sms. Jag tror helt klart på röksignaler.

Imorn är det Fall Ball och jag är sjukt taggad. Så antingen blir det slagg nu eller att kolla The Blind Side lite snabbt. Aja puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

konstig fråga haha, men jag började nyss läsa din blogg, och skulle gärna vilja veta var i usa du är :)

2012-11-17 @ 21:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0