Söndagshat

På senare tid har jag och Erik pratat om hur mycket vi hatar söndagar. Idag märkte jag det mer än någonsin förrut. Dom är så sjukt tråkiga. Delvis därför jag köpte böckerna igår och de har hjälpt en del men fan inte fullt ut.

Precis som alla andra söndagar har jag inte gjort ett skit. Gick inte till kyrkan imorse då jag börjar bli trött på det här fiffleriet. Var intressant i början men känns lite been there, done that nu. Skulle ge allt för en vecka utan att vara omgiven av Jesus dyrkande personer. Inte så att jag har något emot dom som människor, jag älskar faktiskt min vfamilj men ibland är det för mycket. Och nu på slutet har det börjat övergå från ibland till ofta.

Dagen har iallafall bestått av bokläsning, plugg, sovande och last. Med last menar jag mat som ni säkert har förstått. Inte jätte kulinariskt alltså. Med kulinariskt menar jag inte mat. Korrekt svenska är inte min grej. På söndagar gör dom absolut ingenting och man ska vara med familjen men att sitta i samma rum och göra individuella saker som läsa bok, tidning, jobba eller göra läxor är fan inte att umgås. Då kan jag lika gärna vara med någon kompis. Men det går inte för sig. Söndagar är familje dag. Man får inte göra någonting alls. Blir så otroligt frustrerad ibland.

Aja idag ville jag ha svensk sommar då det för mig symboliserar frihet och lycka. Rena motsvarigheten till den här dagen alltså. Lägger därför upp en bild som för mig symbolisar just frihet och lycka mer än någon annan.

Heippa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0