Haunted house

Efter en bra dag sitter jag i sängen med mina favoriter Mumford & Sons i öronen och bloggar lite. Jag är hur trött som helst och längtar efter sömn. Som rubriken säger så jag var jag i ett haunted house idag. Typ skräckhus som på liseberg/gröna lund bara att nivån på läskigheten är ett x antal snäpp upp. Men vi kommer till det senare.
 
Så dagen. Idag vaknade jag vid 10 ungefär, sådär lagom trött. Gick ner och käkade lite frulle och märkte att ingen var hemma så jag gick upp och osocialiserade (nytt ord förövrigt) mig. Arsenal spelade den sena matchen idag. Vilket beryder att jag kan se den. Jag streamade den och fick se mitt fina lag ta hem en 3-1 seger. På grund av tidskillnad är det oftast omöjligt att kolla fotbollsmatcher. Om du vill säga inte är en morgonperson och känner för att gå upp klockan 6. Från min sida är det alla dagar i veckan ett nej. Skrattade ikapp med min vsyrra till vänner sedan, mys på hög nivå. 
 
Denna helg är ingen vanlig helg från mormonernas synpunkt. För denna helg är det General Conference. I den mormonska kyrkan har dom 12 profeter och tre presidenter. Så dom 15 perspnerna har massa föreläsningar nu under General Conference där dom pratar om hur man ska leva osv osv. Idag var det mellan 10-12 och 14-16 jag kollade på den andra av dom två. Rätt segt och långdraget, jag somnade till och med. Imorn är det även GC samma tid. Vilket betyder ingen kyrka. Rätt skönt ändå. 
Efter min religiösa dos för dagen drog vi till Sam's Club för mathandling och middag. Sam's Club är en affär där dom har allt, nu snackar vi verkligen allt. Det finns kläder, mat, bildäck, telefoner, tyg. Ja ni fattar grejen. Du måste betala ett medlemskap för att gå in där dock så är priserna lite lägre. Vi käkade även middag där, korv med bröd och en pizza slice var middagen idag. Barnsligt gott.
 
På väg hem får jag ett sms av Lauren, tjejen som först dissa mig för några veckor sedan och sen bjöd mig till fall ball. Hon frågar om jag vill åka till ett haunted house. Då jag inte har något bätte för mig åker jag Jesper Airas världens mest lättskrämda människa till ett skräckhus. Felval helt klart. Dock åkte vill till the mall först, jag köpte en tröja från H&M, älskar att man får en skön tjocktröja för en hunka på H&M här. 
 
Ni som känner mig vet att jag absolut inte klarar av läskiga saker. Jag dör under skräckfilmer och är räddast fast jag kollar minst. Johanna du kommer väl ihåg förra året när vi va på Universal Studios och gick i ett skräckhus när jag fick panik och knappt kunde gå längre? Så rädd är jag.
Iallafall så tvingade jag mig själv att klara det. Jag ville dessutom inte pissa på mig framför Lauren. Behöver ju inte vissa alla min airasthegirl/feminina sidor innan jag ens känner henne. Det tog 40 minuter att gå igenom det och jag har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Gentleman som jag är lät jag henne gå först. Dock kanske det inte är gentlemannamässigt att låta en tjej gå först i ett skräckhus, det kanske bara gäller dörrar? Oavsett var jag för rädd för att bry mig. Känslan när det var slut var tamefan bättre än alla känslor någonsin.
Och killar om ni vill kramas och vara väldigt nära någon speciell, så är haunted house grejen för er. Gäller väl även tjejer.
 
Tanken är att slagg är på g. Är sjukt trött och fortfarande lättad att jag överlevde. Det var lite kärvt där ett tag. JAg hoppas ni mår bra där hemma och att det inte är för kallt. Här börjar hösten komma och jeans och tjocktröja börjar bli ett måste. Har kunnat haft shorts fram tills nu. Piss och pannkaka jag vill ha sommar. Aja hejdå på er.
 
Här är alltså tröjan. Captain obvious strikes again.
 
Såhär såg det ut utanför. Pissbild jag vet men ska ni klaga så får ni gå någon annanstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0