Jag är tillbaka mina vänner

Eran livsglädje är nu tillbaka. Applådera mig gärna. Jag har nu kommit hem från en otroligt bra långhelg vilket även är mitt höstlov. Det kanske även var världens bästa långhelg. Men än är den inte över för jag är även ledig imorn. Det är otroligt skönt för sömn har varit begränsat.
 
Vi åkte alltså hemifrån klockan 04:00 på torsdag. Jag sov typ 2 timmar den natten dock sov jag hela vägen ner till Lake Powell, vilket är 5 timmar. Temperaturen där nere har legat på 25-30 grader både i vattnet och i luften vilket har gjort att man helst legat i sjön hela tiden. Jag har tagit en godkänd mängd bilder därför kommer detta inlägg inte bli jätte långt skriftmässigt men desto längre om ni inkluderar bilder och videos. Denna helg har iallafall beståt av wakeboarding, barefoot skiing, badande, hikande, solande, lastande, film tittande, lite sömn, hemlängtan pga Instagram och säkert massa mer.
 
Det jag menar med hemlängtan pga Instagram är att jag hatar att se grejer som mina vänner gör och vad jag missar. Låter kanske själviskt men det är inte helt enkelt att se er göra saker utan mig. Inte så att jag hade förväntat mig att ni inte skulle göra något under det här året. Det är bara det att jag hatar att missa saker, jag vill vara med på varenda liten grej. Aja saknar er iallafall mina brushes. 
 
Den här gången så drog vi inte ut med husbåten utan vi hade den vid hamnen hela tiden då vi bara var där några dagar. Så varje dag drog vi ut med den vanliga båten till någon strand eller något liknande. 
Lisa jag tror tyvärr att vi ej kommer åka förbi Santa Barbara. Men om så får du förvänta dig ett fb meddelande.
 
Just nu sitter jag här i min säng och lyssnar på Abba. Hahaha Sveriges national hjältar är tamefan inte dåliga. Påminner väl även på något sätt mig om Sverige. Åh underbara Sverige. Nu tänkte jag lasta in bilder/videor. Så njut nu mina vänner. Dock är inte det här alla bilder jag ska få mer bilder mailade till mig under denna vecka då min äldre vsyster och hennes man har dom. Pappa jag har smsat och mailat men du har ej svarat så jag skriver även här, skype imorn måndag? Josefin och Johanna ni kanske även kan? 
 
Min vpappa när han åker skyski. Rätt ballt ser typ ut som att han flyger. 
 
Behöver jag ens säga mer än. Mannen, myten, legenden. (notera bakgrunden, naturen)
 
Läs ovan.
 
Gamla bettan, 23 år gammal. Sjukt bra skick för att vara från 89.
 
Hiking, dålig utsikt osv.
 
Läskit, trodde skiten skulle falla ihop.
 
Från vänster: Vmor, vfar, vsyster, äldre vsyster, vbrorsbarn, vbrorsbarn igen.
 
Tyckte bilden var cool bara, inte vår husbåt.
 
Återigen cool bild bara och även återigen inte vår husbåt här heller.
 
Här i lastar man ner båten. 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Säger bara wow avundsjuk. Kram

2012-10-22 @ 09:59:38
Postat av: Johanna

Fina bilder! Jag messade precis dig om skype :)

2012-10-22 @ 16:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0