Glädje, bara glädje

Bra jävla dag! Är så sjukt glad just nu. Loreen vet vad hon snackar om i Euphoria. Just nu är det bara eufori av glädje! Mår hur bra som helst. Jag är sådär äckligt glad. Ni vet sånna där jobbiga människor som man hatar för dom är för glada för deras eget bästa? Sån är jag. Jag har blivit en sån människa som jag normalt inte klarar av.

Dagen började på bästa sätt med mys i sängen med fm sedan frukost ätande med vänner i bakgrunden. Riktigt skönt att få börja dagen med att göra absolut ingenting.
Som jag skrev snabbt igår så tänkte vi åka på hike på morgonen men en sovmorgon lockade mer så vi sket i att se soluppgången. Tanken var att dra på dagen i stället men det sköts även upp till kvällen då vi kunde se solnedgången. Hike och hike är att ta i. Men dom kallar det hike. Du går upp för en väldigt brant led till en utkiksplats. Det var iallafall hur ballt som helst!

Så på dagen drog vi till the mall i stället. Jag Erik (tjeckiska utbytesstudenten) och tre tjejkompisar. Jag fick med mig ett par pjucks. Lite inspirerat från din stil Cribe. Jag svek alltså conversen men lugna er, converse kommer inhandlas i massor. Det var en riktigt skön mysdag.
Efter det med en smoothie i handen drar vi hem. Jag, Erik och Cami åker hem till mig för att hämta min kamera innan hiken. Vad ser jag ligga utanför dörren? Joo en inbjudan till fall ball! Det är nästa skoldans och det är girls choice. Vilket betyder att tjejerna frågar. Bild på pjucken och inbjudan kommer!

Sen drog vi snabbt hem till Erik och förbi Taco Bells drive thru. Jag älskar taco bell, hur ska jag överleva utan dig min älskling? På väg till stället där vi ska hika skrattar vi hela tiden och lever lite så att säga. När jag har lidit mig igenom vägen upp för detta "berg" njuter jag av utsikten och inser hur sjukt vackert Utah och speciellt salt lake valley är! Min träningsvärk i vaderna idag var inte nådig och lär vara ännu värre imorn. Om jag kan gå upp ur sängen imorn är det fan bragdmedalj igen.

Efter tänkte vi dra till en bonfire. Bonfire här i utah är inte som i O.C. Här har vi inga stränder utan här jobbar vi bonfires i bergen. Nejmen varför inte? Det var dock rätt tråkigt för att det var mest sophmores där. Det är typ som 1an på gymnasiet. Dom är 97or. Alltså typ 15 och väldigt små både fysiskt och mentalt. Vi drog rätt snabbt därifrån och åkte hem till Cami för att kolla på film. Vi såg Hot Rod. Haha exakt min humor. Fan vad jag skrattade! Tips: du måste vara extremt trött för att se den.

Nu ligger jag helt mysigt nerbäddad i min säng och taggar för kyrkan imorn. Pappa vi skypar när jag kommer hem typ 8, 9 din tid? Bilder kommer även här i slutet. Så ni både får njuta av text och bild. Mumford gör mig tröttare än vad jag är och ska nog sova närsomhelst. Äskar mitt liv härborta om ni missade det och jag är så sjukt glad att jag valde att åka hit. Heippa hej!


Kommentarer
Postat av: Agg

Tunga kickers brush!

2012-09-30 @ 21:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0