WHAT IS UP

 

Snabbt

Heippa hej mina fjärliar! 
Jag ville egentligen bara säga att jag mår otroligt jävla bra och i måndags hade jag bara 7 veckor kvar i utah. Vilket är både positivt och negativt. Får väl se till att njuta så mycket som möjligt nu när tiden går mot sitt slut. Känns som att ett kapitel i mitt liv slutar men förhoppningsvis börjar ett nytt med nya upplevelser. Kanske ett med lite mer bärs också, vem vet. Veckan som har gått har bestått av senior splash och annat kul. Imorn drar jag till Lake Powell tills på söndag med vfamiljen och Erik. Tänkte att jag drar ett otroligt stort inlägg på söndag. Kanske även kommer chocka med en videoblogg. Yolo liksom. Är otroligt jobbigt att skriva hela tiden. Pusssssss på er snart ses vi på arlanda igen!
 
Den här tjejen hörrn, hon är nåt.

Junior Prom/Senior Splash

Så de senaste dagarna har varit rätt hektiska men det är bara brush. Tänkte inte berätta om allt som har hänt utan bara om Junior Prom och Senior Splash. Det är egentligen det ända intressanta som har hänt. 
Junior Prom är alltså skoldansen jag gick på i lördags. Jag blev frågad av Veronica Proietti en utbytesstudent från Italien och hon går på East High School där dom spelade in alla High School Musical filmer. Det var lite ballt att dansa där i matsalen och det gick inte att undgå hur mycket jag kände mig som Zac Efron. Det var lätt den roligaste dansen under året och jag hade dessutom den bästa daten. Livet är grymt hörrni!

Så nu vidare till Senior Splash. Senior Splash är en grej som händer varej år och det är typ ett sjukt stort vattenkrig som pågår under April/Maj. Man betalar 3 dollar och vinnaren, den med mest poäng eller den ända överlevaren får allting, det är 500$ i potten. Du får en biljett med ditt namn på när du startar. Varje gång du tar ut nån (blöter ner 50% av personen) får du alla biljetter den personen har. Du kan ta ut folk när som helst förutom under skoltid, under träningar, inne i folks hus, medans folk jobbar och när folk är i kyrkan. Det är sjukt stort här och inprincip alla seniors gör det. Folk bildar allianser och gåt ut och "jagar" eller stannar inne och gömmer sig. Idag har min allians åkt runt och jagat i typ 3 timmar. Det är verkligen sjukt kul och folk tar det svinigt seriöst! 

Det var allt från mig mina fjärilar. Puss på er.

Hej igen

Hur mår ni? Jag mår tamefan helt jävla underbart! Några sjukt bra dagar här på slutet och helgen verkar bli grym den med! Exakt som jag har gjort så många gånger förrut tänkte jag berätta vad jag lyssnar på för musik medans jag bloggar och just nu varvar jag mellan 7 låtar. Eller ja just nu, mer typ varenda jävla dag den senaste veckan. Åh helvete det har redan gått en vecka sedan min familj åkte hem. Sjukt vad tiden går! Låtarna förövrigt är inga mindre än: Håll om mig - Petter ft. Daniel Adams-Ray, Opposite of Adults - Chiddy Bang, On Top of The World - Imagine Dragons, Skinny Love - Bon Iver, 5 Years Time - Noah And The Whale, Same Love - Macklemore & Ryan Lewis och sist men inte minst Varför gör du det med honom? - Numera! Men slutsnackat om musik nu kör vi hörrni.
 
Så jag tänkte börja med måndag. Första skoldagen efter lov kan ju aldrig bli bra, men det var faktiskt en riktigt, riktigt grym dag! Skolan gick snabbt och det var rätt ok att vara tillbaka se folk igen och få lite rutin. Efter skolan drog jag hem till Erik och vi kollade på Game Of Thrones. Två hela avsnitt kunde vi se och fyfan vad säsong 3 är bra! Jag har väntat ett helt år på det här och nu äntligen är det tillbaka. Varje måndag kommer bli bra nu fr då kommer avsnitten ut. Efter det drog jag hem och skulle käka lite middag då Christal lyckas övertala mig att bjuda en tjej till Senior Ball vilket är den största dansen under året (motsvarigheten till prom) och den är på måndag men typ 20 minuter innan jag skulle åka iväg och fråga så blir jag frågad av Verona Proietti (italiensk utbytesstudent som går på en skola downtown som vi hänger med lite då och då) till hennes skolas Prom, deras Junior Prom är en girls choice och även denna dans är på lördag så det blir ingen senior ball för mig men det blir i stället Prom. Jag är taggad! På kvällen fick även Christals katt två kattungar vilka är det sötaste varelser jag någonsin har sett! 
Nu hoppar vi till tisdag. Skola som vanligt och sen efter åkte jag till en skollagets forbollsmatch med Emily, Erik och Kenji. Det var väl det ända intressanta som hände då. Onsdag var det även skola och sen hem till Eriks hus där vi hängde på hans baksida, lyssnade på musik och njöt av vårsolen. Idag har jag efter skolan dragit och gymmat innan vi åkte hem till Cami och kasta frisbee/amerikansk fotboll, spelade kort, lyssnade på musik. Det har varit en sjukt snabb men bra vecka och imorn är det underbara fredag! Sjukt underbart är livet just nu!
 
På måndag är det 2 månader kvar exakt innan jag står jetlaggad på arlanda redo för bärsdrickande med både familj och vänner. Man är ju ändå 18 liksom. Det är sjukt vad tiden går fort samtidigt som jag vill åka hem och träffa alla igen och bara njta av att vara i Svea, världens bästa land igen så vill jag inte att mitt år här ska ta slut så fort. Känns som jag kom hit igår så det är lite tråkigt.. Men det är som det är antar jag. Puss på er!
 

Spring Break!

Så kände att det var dags att blogga igen så här sitter jag för ovanlighetens skull mitt på dagen och chillaxar framför tvn. Så tänkte berätta lite om spring break och att ha min underbara familj här.

Min familj kom förra onsdagen och det fick träffa mina bästavännet här Cami, Erik och Kenji. Vi åt även på Cafe rio. Det var här i 8 dagar och det gick skrämmande snabbt. Vi hann med mycket shopping, häng med min vfamilj, lite sightseeing och en roadtrip ner till Arches National Park. Helt underbar var hela veckan!

Det är väl allt ni får tänkte lägga upp massa bilder men jag har typ inga för mina systrar har bättre kameror så de fick ta bilder. När de lägger ut dom på facebook så lovar jag att lägga upp dom här. Så ska ni klaga på nån är det antingen Josefin eller Johanna Airas, heippa!


RSS 2.0