Jag trummar vidare

Hola mi amigos de Suecia! Spanskan börjar bli halvknackig så funtar på att dra iväg ett samtal till Felipe och ta lite långdistanslektioner. Aja får tänka mer på det senare. Tänkte att torsdagar och söndagar får bli mina bloggdagar. Då får ni reda på vad som hänt under helgen och sen vad som har hänt under veckan. Låter ok eller? 
 
Så måndags var det presidents day, har ingen aning vad det är riktigt men ingen skola var det iallafall. No escuela Felipe. Så vi drog och åkte skidor. Dock så en av tjejerna vi åkte med ramlade och skadade nacken efter halva dagen så hon var tvungen att dra till sjukhuset och grejer. Så det var lite läskigt för vi hade ingen aning vart hon var i en halvtimma typ (hon åkte sist) men vi hittade henne och allting slutade bra! På kvällen åkte jag och spelade lite innomhus fotboll. Det kallas pick-up matcher, vilket betyder att du åker dit antingen själv eller med kompisar, betalar 5 dollar och sen spelar du i en och en halvtimme. Så drar du själv spelar du med randoms och drar du med kompisar spelar du med dom. Förstått? Det är även mest mexikanare där så jag hör iallafall spanska ständigt. Alltid något va. I tisdags var det skola och sen plugg, så inget intressant direkt. Samma med onsdags dock att vi drog ut och kälade på Chili's. Okej en grej med USA som jag inte gillar är Doggy Bags. När man drar ut och käkar i Svea och man inte orkar maten så tar man ju inte med den hem. Vilket betyder att det alltid finns nån lycklig jävel som får allas rester (jag). Men här tar man ju med maten hem. Så jag blev inte mätt efter min middag (det värsta som finns Jalet). Så jag kollar upp efter att jag har käkat mitt och ser att de flesta har rätt mycket kvar. Glatt tänker jag att mätt ska jag nog bli ändå. Men icke då hör jag de fyra värsta orden som finns "A Doggy Bag, please?" Ville nästan gråta så ledsen jag blev. Idag har jag gått i skolan och sen slaggade jag och på kvällen drog jag och spelade fotboll på samma ställe. Det var väl det faktiskt.
 
Try outs för fotbollen är på måndag och tisdag så försöker få in så mycket fotboll som det bara går nu på slutet. Är sjukt taggad och lite nervös. Men som min far alltid har lärt mig så betyder det att vara nervös bara att kroppen är inställd på att något stort ska hända. Så önska mig lycka till så hörs vi på måndag. Puuuuusssss.

Jag chockar

Bloggade för 4 dagar sen och nu är jag här igen, chockerande va? Jag kände att jag ska försöka ta tag i bloggningen på riktigt. Så vi får helt enkelt se hur det går men som sagt jag ska försöka!

Jag ligger i min säng just nu och lyssnar på Andreas Grega, Maskinen, Timbuktu, Kapten Röd, Movitz m. fl.
Så vad har jag gjort nu då. I torsdags (alla hjärtans dag, världens mest överskattade högtid) drog jag med Cami och Erik till Krispy Kreme, vilket är ett ställe som gör världens godaste doughnuts. Det ligger 40 min bort, men det vare värt. Juste jag spelade även fotbollsmatch då. I fredags efter skolan drog jag till försäsongsträning med fotbollen, död var jag efter. Då menar jag död. På kvällen chillade jag hos Erik och spelade Halo. I lördags var det helt underbart fint väder så jag och Erik tog våra cyklar och drog iväg och cyklade i två timmar, random men det var fan rätt kul. På kvällen drog vi med Kenji till ett chinesiskt nyårs firande där vi kollade på coola danser och åt genuin kinesisk mat. Riktigt, riktigt gott vare. Idag har jag ej gjort mycket, skypat lite och mest chillat. Jal jag har börjat med FM igen och jag kan inte sluta. Imorn är vi lediga från skolan så ska dra och åka skidor! Jag är hur taggad som helst. Dock går pengarna åt snabbt som fan så måste börja tänka mer på mina utgifter.

Jag mår hur bra som helst och livet här är fan rätt bra asså. Snart om lite, lite, lite mer än en månad kommer jag få träffa min familj igen. Det är helt sjukt om man tänker efter. Tiden går så fort här så jag börjar bli rädd för att åka hem. Tänkte dra en slagg nu, hare bra mina vänner. Om ni har lite tid över dra en sväng förbi youtube och kolla på Harlem Shakes videos. Bland det bästa som hänt mänskligheten sedan elden, puss på er!


2 veckor

Jaa två veckor sedan jag bloggade sist. Har hänt rätt mycket så svårt att gå igenom allting. Men täknte väl berätts lite kort om det helt enkelt. Jag vet inte vad som hände men dagen började grymt och har vat på bra humör hela tiden sen fick jag en släng av hemlängtan. Saknar bara er där hemma så sjukt mycket. Sommaren kommer bli helt underbar och jag är extremt taggad. Dock har jag först 4 underbara månader kvar här så får fan vända på steken och njuta för fullt i slutspurten.
 
Så vad har jag gjort? Ingen jävla aning faktiskt. Försöker tänka men kommer inte på nåt. Vardagarna har bestått av försäsongsträning med fotbollslaget. Uttagningarna är om en och en halv vecka så försöker koma i form så jag kan komma med i laget. Det ska nog gå ska du se. Advanced weightlifting är ett helvete. Jag har alltid träningsvärk 2-3 dagar efter den lektionen vilket betyder att jag alltid går runt med träningsvärk, kul. Ingen skola på måndag då vi ska åka skidor. Helt jäkla underbart ju. Ville egentligen bara berätta att jag har det bra trots min lilla dipp nu på kvällen. Jag saknar er men samtidigt älskar jag mitt liv här. Vi hörs förhoppningsvis snart igen. 

JAG ÄR TILLBAKA MINA VÄNNER

Så här är jag igen. Jag vill säga att jag är ledsen för dålig uppdatering men ärligt talat är jag inte ledsen för det + att min mor lärde mig att man inte ska ljuga så. Jag är iallafall här igen och jag bloggar bara för er. Har faktiskt tröttnat helt men känner en skyldighet till att blogga på något sett, så att ni vet vad jag har för mig liksom. Så har man även gått och blvit 18 liksom. It's a party in the USA! Förövrigt älskat jag mitt liv här av hela, hela, hela mitt hjärta!
 
Så tänkte berätta lite snabbt vad jag har haft för mig. Har faktiskt gjort rätt mycket och nu i helgen kommer det förmodligen bli en grym helg så jag är sjukt taggad! Iallafall, here we go: Har gått på konsert, Sum 41 blev det, jag har spelat fotboll, jag har fyllt år, jag har kommit mycket mycket närmare med min vsyster Christal, jag har spelat fotboll, jag har börjat gå på försäsongs fys med fotbollslaget, jag har ett helt nytt schema vilket jag älskar, psykologi har blivit mitt nya favoritämne, jag har träffat massa nytt folk, jag har gått på utbytesstudent träff och träffat folk från hela världen, jag har insett hur mycket jag älskar mitt liv och hur otroligt kort tid det är kvar, jag har insett hur mycket jag kommer sakna Utah och allt folk, jag har insett hur mycket jag vill resa och uppleva alla olika kulturer runt om i världen, jag känner att två språk inte är tillräckligt måste lära mig spanska, jag har insett att jag har sjukt mycket drömmar men inga planer för min framtid.
Nu ska jag plugga lite psykologi och avslutar med att lägga upp lite bilder! (dom kommer dock inte ordning av någon anledning). Älskar och saknar er! 4 månader och 1 vecka kvar nu. Hörru tiden chilla ner lite va.
 
VILL ÄVEN GE ETT FETT GRATTIS TILL MIN BRUSH MELINDA FRÖLUND SOM IDAG FYLLDE 18 ÅR! DRICK FÖR BÅDE DIG OCH MIG BRUSH!
 

RSS 2.0